Hvem er vi

Vi udvikler fremtidssikrede løsninger på morgendagens udfordringer

Oldendow-Jantzen blev etableret i 2015 af to brødre med en fælles drøm om at udvikle fremtidssikrede løsninger på morgendagens udfordringer. Derfor sætter vi stor ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere.

Daniel Oldendow-Jantzen

Daniel Oldendow-Jantzen

Maskinmester og el-installatør

Peter Oldendow-Jantzen

Peter Oldendow-Jantzen

Maskinmester og el-installatør

Vores mission & vision

Vi programmerer avancerede styringsløsninger til tekniske installationer og produktionsanlæg. Det gør vi for at sikre menneskers trivsel og performance i de bygninger, hvor de færdes, samt optimere virksomheders bundlinje gennem reducerede driftsomkostninger, færre nedetider og optimale produktionstider.

Vi vil være en førende leverandør af åbne CTS-systemer og garant for ordentlige el-installationer. Vi skaber optimalt indeklima, minimalt energiforbrug og CTS-frihed for kunden samt større sikkerhed gennem veludførte el-installationer.

Vores værdier

Pålidelighed

Høj forretningsmoral og gensidig respekt sikrer, at vi altid kommer godt fra start – og sikkert i mål – med vores kunders projekter. Vi ved, at kvalitet og professionelle relationer skaber loyalitet.

Ordentlighed

Den måde, vi gebærder os på, afspejler en dyb respekt og forståelse. Vi gør en dyd af at være til mindst mulig gene, når bevæger os på din hjemmebane.

Helhedssyn

Vi arbejder tværfagligt og ser derfor altid den enkelt opgave i en større sammenhæng. Vi er ikke blot leverandør, men vi er en trofast samarbejdspartner, der arbejder ud fra et helhedssyn på din virksomhed.