CTS

Øg komforten, skab et bedre indeklima og spar på energien med CTS

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Kært barn har mange navne, og derfor er CTS i folkemunde også kendt som Building Management System (BMS) og bygningsautomatik. Med CTS kan du overvåge og kontrollere bygningers tekniske installationer – herunder lys, varme, køl og ventilation.

Uanset om du er bygningsejer, -administrator eller -bruger, er der mange fordele at hente ved CTS. Når du tager kontrollen over dine installationer med intelligent styring, kan du nemlig vinke farvel til både ringe komfort, dårligt indeklima og tårnhøje energiforbrug.

Oplev fordelene ved CTS

Høj komfort

Godt indeklima

Lavere energiforbrug

Bedre arbejdsmiljø

Et bedre arbejdsmiljø for dig og dine ansatte

Et godt indeklima kan påvirke dit helbred, velvære og effektivitet. Desværre kæmper mange arbejdspladser med dårligt indeklima til stor gene for både medarbejdere og ledelse. Skab et bedre indeklima for dig og dine ansatte med CTS. Her tilpasses bygningens tekniske installationer automatisk efter behovet her og nu.

Du vil fra dag ét opleve en øget medarbejdertilfredshed, arbejdsglæde og effektivitet.

Reducér dit energiforbrug og driftsomkostninger

CTS er et effektivt redskab til at nedbringe energiforbruget i dine bygninger. Den faktiske besparelse afhænger af det enkelte anlægs størrelse og anvendelse, men mange oplever en tilbagebetalingstid på ganske få år, og derfor er investeringen hurtigt tjent hjem.

Vi løser opgaver med

Skal vi rådgive dit næste CTS-projekt?

Vi udfører kundetilpassede CTS-løsninger for bygningsejere, -administratorer og -brugere. Som uddannede maskinmestre og autoriseret el-installatør projekterer og installerer vi intelligente CTS-anlæg uanset størrelse og behov. Hos os er du garanteret holdbare løsninger for fremtiden.