Det siger vores kunder

DALI-styring sikrer bedre arbejdsmiljø hos Story House Egmont

DEAS kontaktede os, da de havde udfordringer med deres lysstyring. Lyset på to etager kunne ikke slukkes, ligesom lyset i 20 mødelokaler ikke kunne styres individuelt. Det resulterede i et uregelmæssigt energiforbrug for lejere, naboklager over det tændte lys om natten samt utilfredshed med det optiske indeklima blandt bygningens brugere.

Løsningen blev opsætning og montering af 80 nye DALI2 PIR-sensorer, ombygning i tavler, montering af WAGO-controllere i tavler, etablering af ny 230 V-installation og DALI-installation til belysning i møderum. På den måde gav vi Story House Egmont kontrollen over deres installationer tilbage.

»Jeg oplevede samarbejdet med Oldendow-Jantzen som positivt, imødekommende og engagerende. De fik ligeledes stor ros fra vores lejere, da de agerede usynligt synlige i kontormiljøet og var til mindst mulig gene.«

Martin Hansen, teamchef og energiingeniør
DEAS A/S

Nye el-installationer i større ombygning hos Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut kontaktede os, da de var i gang med at ombygge en tidligere kantine til fire nye kontorer og et mødelokale. I forbindelse med ombygningen skulle der etableres nye installationer på rekordtid, da brugerne af de nye lokaler havde behov for at flytte ind relativt hurtigt.

Efter dialog med brugerne blev behov og ønsker til placeringen af diverse installationer kortlagt. Nye installationer til arbejdsstationer inkl. netværk, opdeling af eksisterende lysinstallationer og montering blev etableret, og opgaven afsluttet med slutkontrol.

»Jeg har brugt Oldendow-Jantzen i mange år, og jeg har altid følt mig i trygge hænder. Jeg ved, at deres arbejde er i orden, og at deres dokumentation er i orden. Der er en god løbende kommunikation gennem hele processen.«

Jim Varnholst, driftsansvarlig
Det Danske Filminstitut

Nye el-installationer i større ombygning hos Egmont Kollegiet

Egmont Kollegiet kontaktede os, da de var i gang med at ombygge en nedlagt daginstitution til fire lejligheder til ph.d.-studerende. I forbindelse med ombygningen skulle der etableres nye installationer med under restriktioner i forhold til arbejdstider og stilleperioder.

Vi ydede komplet el-rådgivning inklusive dimensionering, bestykning, projektering og kvalitetssikring samt udførelse af alle el-installationer fra hovedtavle til gruppetavler, hovedkabler, 230V-installationer, netværk og antenne.

»Der er intet at sætte på Oldendow-Jantzens arbejde. De leverer altid et produkt af høj faglig kvalitet. Derudover yder de en service ud over det normale, hvor gennemsigtighed, løbende kommunikation og opfølgning er i førersædet.«

Sejr Tindbæk, inspektør
Egmont H. Petersens kollegium

Har du en udfordring, der skal løses?

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt fra start – og sikkert i mål – med dit projekt.