El-teknik

Projektering, dimensionering og installation af el-installationer

Oldendow-Jantzen er autoriseret el-installatør og udfører el-entrepriser for erhverv og industri såvel som bygningsejere, -administratorer eller -bruger. Vi er stolte installatører, og derfor er kompromisløs kvalitet blevet en mærkesag.

Vores arbejdsgang er din garanti for sikre og veludførte el-installationer. Vi varetager el-entreprisen fra A-Z – fra behovsafklaring til projektering, dimensionering, installation og kvalitetssikring. Hos os finder du ingen hyldevarer. Vi er ikke blot leverandør, men en trofast samarbejdspartner, der gør en dyd ud af at finde den løsning, der matcher netop dine behov, ønsker og krav.

Du er garanteret

Sikre og gennemførte installationer

Høj faglighed og kvalitet

God kommunikation

Din foretrukne el-entreprenør

Vi ved, at kvalitet skaber loyalitet. Derfor bestræber vi os hele tiden på at blive din foretrukne el-entreprenør. Det gør vi gennem høj gennemsigtighed og løbende kommunikation.

Under selv udførelsen gør vi en dyd ud af at være til mindst mulig gene, være årsag til færrest mulige driftsstop og færdes usynligt blandt eventuelle medarbejdere, beboere eller besøgende.

Skal vi håndtere din næste el-entreprise?

Vi projekterer, dimensionerer og installerer kundetilpassede el-installationer. Som uddannede elektrikere og autoriseret el-installatør
har vi et dybdegående kendskab til el og stor erfaring med el-entrepriser af forskellige størrelser. Hos os er du garanteret
holdbare løsninger for fremtiden.